SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Ledige pladser?

 

Sådan ser du om vi har ledige pladser

I øverste højre hjørne af siden, lige over alle genvejene, finder du vores status-”bjælke” der typisk vil være inddelt i en række sektioner med forskellig farve.

  • RØD – angiver de af vores pladser der er reserveret til godkendte ansøgere.
  • GUL – angiver de af vores pladser der er lagt ansøgning ind på, men hvor ansøgningen endnu ikke er godkendt.
  • GRØN – angiver de af vores pladser der endnu ikke er ansøgere til.

Disse tre farver udgør til sammen alle pladserne på holdet. Derudover bruger vi GRÅ til at vise hvor mange ansøgninger vi har udover det samlede antal pladser.


Ventelisten

Det sker slet ikke så sjældent at vi lige op til, eller par dage ind i festivalen bliver bedt om at stille med ekstramandskab når et behov viser sig Festivalen ikke i første omgang havde planlagt med. Til det formål har vores venteliste været en god mulighed for alle involverede.

Har vi udsolgt når du ansøger vil du helt og aldeles uforpligtende blive optaget på ventelisten som du til enhver tid kan fjerne dig selv fra, f.eks. hvis du finder arbejde et andet sted og derfor ikke ønsker at bliver kontaktet.


Turbo-ansøgning

Har du ekstraordinært travlt, og har du en scanner og en Danske Bank filial i nærheden, kan du – med lidt god vilje – blive godkendt på under 24 timer – såfremt vi stadig har plads :

  1. Opret din ansøgning og indsend den.
  2. Vent på at vi modtager den (du får en e-mail når det sker.)
  3. Udskriv kontrakten, underskriv den, scan den med en scanner og send den pr. e-mail som anvist.
  4. Find en Danske Bank filial der har åben, eller brug din egen eller en vens Danske Netbank til at overføre depositumet som anvist. Danske Bank overførsler sker med det samme, mens der kan gå op til 3 dage for overførsler mellem pengeinstitutterne og længere tid hvis du overfører fra udlandet.
  5. Kryds fingre, og vent på at vi godkender din ansøgning.

Website Uptime Monitoring By ServiceUptime.com
Copyright © 2007, 2017 Standbyholdet (www.standbyholdet.dk | www.festivaljob.dk | www.roskildefrivillig.dk)