SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Er du leder typen?

På Standbyholdet er vi altid på udkig efter motiverede og kvalificerede frivillige der har lyst til at påtage sig en ansvarsrolle, der stikker ud over den normale vagtgerning.

Specifikt drejer det sig om kandidater til rollerne som:

  • Vagtholdsledere
  • Områdeassistenter
  • Gruppeledere
  • Crew (Forsyning, Medie o.a.)

Som frivillig på Standbyholdet kan du – i forbindelse med din ansøgning – angive, at du er interesseret i at høre nærmere om og evt. påtage dig en sådan ansvarsrolle. Det kan være du har konkrete kvalifikationer fra dit civile liv eller blot har en ambition om at udvikle og afprøve dine lederegenskaber.

… Brug sektionen nederst i dine Stamoplysninger til at angive din interesse. Du retter dine stamoplysninger fra dit medlemskort …

Vælger du at ansøge om en rolle med udvidet ansvar, vil vi, i ugerne op mod festivalen, tage en samtale med dig hvor vi starter med at afstemme vores forventninger til hinanden. Herefter vil du, afhængigt af hvad vi bliver enige om, blive inviteret til et eftermiddags-seminar hvor vi for alvor går i detaljen med dine kommende opgaver.

… Uanset hvad vi bliver enige om, vil vi aldrig kaste dig hovedkuls ud i en opgave du ikke er klar til. Vi smider ikke “tøjlerne” før både du og vi er trygge herved …

Standbyholdet er ikke en helt normal områdeforening. Vi bliver tit brugt til akkut-opgaver og har – som en af de eneste foreninger – mandskab og kvalifikationer på holdet til at varetage opgaver som festivalen normalt hyrer professionelle ind for at håndtere. Det giver dig en helt unik mulighed for at opleve et til tider højspændt og udfordrende miljø, omgivet af folk der i det daglige arbejder professionelt med opgaver som krisehåndtering, beredskabstjeneste, samariter og førstehjælp, brandbekæmpelse og meget andet.


Website Uptime Monitoring By ServiceUptime.com
Copyright © 2007, 2017 Standbyholdet (www.standbyholdet.dk | www.festivaljob.dk | www.roskildefrivillig.dk)