Ved at oprette dig som medlem/ansøger er det påkrævet at du accepterer vores persondatapolitik.

Samtykket omfatter blandt andet, at F.S.F.HJV, Standbyholdet kan opbevare de til enhver tid på dit stamkort angivne oplysninger, samt fortegnelser over din deltagelse. Disse oplysninger benyttes til administrative formål – eksempelvis udsendelse af vagtplaner, indberetning til Roskilde Festivallen og løbende kommunikation mellem dig og Standbyholdet.

Vores mediegruppe vil, til foreningens sammenkomster, og på festivalen generelt, løbende optage video og billeder af en ikke kompromitterende karakter. Formålet hermed er at bruge dette materiale til promovering af foreningen på forskellige medier. Det står dig frit for at frabede, at vi gemmer og bruger billed- og videomateriale, hvorpå du indgår. En sådan anmodning skal fremsættes skriftligt per email til: formanden@standbyholdet.dk

Du giver samtidig F.S.F.HJV, Standbyholdet tilladelse til at videregive oplysningerne til arrangørerne af årets Roskilde Festival.

I overensstemmelse med EU Forordning om Beskyttelse af Personoplysninger, skal vi gøre opmærksom på, at du til enhver tid har mulighed for at tilbagekalde dette samtykke samt anmode om sletning af dine personlige oplysninger fra vore systemer. En sådan anmodning skal fremsættes skriftligt per email til: formanden@standbyholdet.dk

Der gøres samtidig opmærksom på, at ovenstående oplysninger er nødvendige for din deltagelse på Standbyholdet, hvorfor manglende samtykke og/eller sletning af dine oplysninger vil betyde, at du ikke vil kunne deltage fremover på Standbyholdet.