skip to Main Content
Hotline 8.00 - 22.00 tlf: 50 52 21 41 vagter@standbyholdet.dk
Er du ledertypen?

På Standbyholdet er vi altid på udkig efter motiverede og kvalificerede frivillige, der har lyst til at påtage sig en ansvarsrolle, der går ud over den normale ramme for vores vagter.

Specifikt drejer det sig om kandidater til rollerne som:
Vagtholdsansvarlig.
Holdledere.
Crew (arbejdsgrupper der håndterer praktiske opgaver).

Som frivillig på Standbyholdet kan du – i forbindelse med din ansøgning – angive, at du er interesseret i at høre nærmere om og evt. påtage dig en sådan ansvarsrolle. Det kan være du har konkrete kvalifikationer fra dit civile liv eller blot har en ambition om at udvikle og afprøve dine lederegenskaber. Brug sektionen nederst i dine Stamoplysninger til at angive din interesse, eller skriv en email til formanden@standbyholdet.dk.

Vælger du at ansøge om en rolle med udvidet ansvar, vil vi, i ugerne op mod festivalen, tage en samtale med dig hvor vi starter med at afstemme vores forventninger til hinanden.

Herefter vil du, afhængigt af hvad vi bliver enige om, blive inviteret til et eftermiddags-seminar hvor vi for alvor går i detaljen med dine kommende opgaver.

Uanset hvad vi bliver enige om, vil vi aldrig kaste dig hovedkuls ud i en opgave du ikke er klar til. Vi smider ikke “tøjlerne” før både du og vi er trygge herved.

Standbyholdet er ikke en helt normal områdeforening. Vi bliver tit brugt til akkut-opgaver og har – som en af de eneste foreninger – mandskab og kvalifikationer på holdet til at varetage opgaver som festivalen normalt hyrer professionelle ind for at håndtere.

Det giver dig en helt unik mulighed for at opleve et til tider højspændt og udfordrende miljø, omgivet af folk der i det daglige arbejder professionelt med opgaver som krisehåndtering, beredskabstjeneste, førstehjælp, brandbekæmpelse og meget andet.

Sådan ansøger du:
Opret dig som bruger i systemet

Klik på Ansøg. Læs vilkårerne og klik ”tilmeld” nederst på siden.
Klik ”jeg er enig i disse betingelser”
Udfyld navn, mail og kodeord og klik ”udfør”.

Du er nu oprettet som bruger og kan logge ind.

Accepter vilkårene og udfyld dit stamkort

Klik på Ansøg igen.
Scoll ned på siden, hvor du nu kan klikke på  ”jeg accepterer vilkår og ønsker at ansøge”.
Svar ja eller nej til om du har været vagt for standbyholdet tidligere.
Udfyld nu dit stamkort og klik “Opret medlem”.

Bekræft kontaktoplysninger og indsend ansøgning

Bekræft dit telefon og e-mail. Både SMS og e-mail kan være et par minutter om at nå frem. Når du modtager koden, skal den indtastes under punkt 4 før du trykker OK.

“Indsend Ansøgning” i bunden af siden hvorefter du vil blive bedt om at bekræfte indsendelsen.

Back To Top